Voor opdrachtgevers

Heeft u hulp nodig bij de digitale transitie binnen uw organisatie? Onze functioneel beheerders kunnen u daar direct mee helpen.

Op zoek naar een nieuwe functioneel beheerder?

Functioneel beheer is steeds meer een spilfunctie binnen de organisatie. Binnen een project wordt er snel een beroep gedaan op de inzet van functioneel beheer, maar deze vraag zorgt direct voor een tekort aan capaciteit aan de beheer kant van de organisatie. Ook als je functioneel beheerder ergens anders een mooie nieuwe uitdaging aangaat, blijf je als organisatie snel met een capaciteitsprobleem zitten. De vacature is vaak niet makkelijk op te vullen, waar je beheerder met een maand opzegtermijn wel al snel de organisatie verlaat. Hier hebben wij binnen Vernieuw De Overheid een oplossing voor bedacht.

Vernieuw de Overheid biedt de mogelijkheid om te werken met een startende functioneel beheerder. Onze professionals zijn enthousiast en direct fulltime inzetbaar. Ze hebben veel affiniteit met ICT en zijn communicatief sterk. Binnen Vernieuw de overheid geloven wij dat ze daarom snel hun weg zullen vinden binnen uw organisatie en de systemen waarvoor zij als beheerder aan de slag gaan. Ze leren het systeem direct kennen binnen uw omgeving en kunnen dus direct aan de slag. Daarnaast zorgen wij vanuit KBenP Digitale Overheid voor de opleiding en begeleiding van onze professionals.

Onze werkwijze

Onze trainees doorlopen een traineeprogramma waarin ze inhoudelijk veel leren over de diverse systemen die binnen de overheid gebruikt worden, diverse methoden om effectief en slim te werken en hoe de overheid werkt. Daarnaast volgen ze ook een intensief programma gericht op hun persoonlijke ontwikkeling met veel aandacht voor communicatie, verandermanagement en persoonlijk leiderschap.

Inzetperiode

Samen met u bepalen we de inzet van onze functioneel beheerder. Bij voorkeur is er sprake van een fulltime inzet voor een langere periode. Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om een trainee na een periode over te nemen, als alle partijen hier akkoord mee zijn. Hier maken we graag afspraken over aan het begin van de inzetperiode.

De voordelen Vernieuw De Overheid voor uw organisatie

Onze professionals worden altijd ondersteund door een senior adviseur

Onze professionals hebben minimaal HBO niveau en werken zelfstandig

Onze professionals zijn proactief en denken actief met u mee

Onze professionals zijn communicatief sterk

 

Onze professionals zijn digitaal vaardig

Onze professionals staan te springen om de overheid te vernieuwen.

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Gemeente Edam-Volendam | Opdrachtgever

 

VNG | Opdrachtgever

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over het inhuren van een functioneel beheerder van Vernieuw De Overheid? Neem gerust contact op.

Er staat altijd één van onze experts voor u klaar om uw vraag te beantwoorden!

Lobke Westra
Senior adviseur
06 28 24 44 23
lobke.westra@kbenp.nl
Sven Blom
Senior adviseur
06 43 36 34 21
sven.blom@kbenp.nl