Over ons

Heeft u hulp nodig bij de digitale transitie binnen uw organisatie? Onze functioneel beheerders kunnen u daar direct mee helpen.

Bedrijfscultuur

Vernieuw de Overheid is onderdeel van KBenP Digitale Overheid. KBenP Digitale Overheid zet zich in voor een betrouwbare en wendbare overheid. In een veranderende wereld ondersteunen wij de overheid om elke dag beter te worden. Grip op informatie is hierbij cruciaal. KBenP Digitale Overheid loopt voorop in de ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement en digitalisering.

Wij nemen onze klanten mee en dagen ze uit om beter te worden, zodat organisatie, informatievoorziening en mens op elkaar afgestemd zijn. Onze adviseurs doen dit vanuit verschillende invalshoeken en specialisaties, om zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau tot de juiste oplossing te komen. Hierbij dagen we elkaar continu uit om ons te ontwikkelen.

Onze missie & visie

Wij denken dat een goede functioneel beheerder het verschil kan maken in de Digitale Overheid. Wij merken tijdens opdrachten dat de benodigde capaciteit voor functioneel beheer vaak een probleem is en geloven dat onze jonge intrinsiek gemotiveerde mensen hierbij kunnen helpen en meteen de nodige vernieuwing kunnen brengen.

Ze hebben de drive om een bijdrage te leveren aan een stabiele digitale publieke sector. Ze zijn pragmatisch, creatief en hebben een doortastende aanpak. Samen voelen ze zich verantwoordelijk voor het eindresultaat. Kortom, de ideale plek voor jou om je te ontwikkelen.

Ons team

KBenP - Sven

Sven Blom
Senior adviseur en eigenaar
sven.blom@kbenp.nl
06 – 43 36 34 21

KbenP - Lobke

Lobke Westra
Senior adviseur
lobke.westra@kbenp.nl
06 – 28 24 44 23

KBenP - Daan

Daan van Dun
Senior adviseur
daan.vandun@kbenp.nl
06 – 43 36 34 27

KBenP - Annelot

Annelot Nijkamp
Relatiemanager
annelot.nijkamp@kbenp.nl
06 – 20 12 66 19

KBenP - Jelle

Jelle van de Putte
Adviseur
jelle.vandeputte@kbenp.nl
06 – 38 69 09 11

KBenP - Kjeld

Kjeld Soppe
Adviseur
kjeld.soppe@kbenp.nl
06 – 38 69 09 05

G├╝lcan Delgado
Adviseur
gulcan.delgado@kbenp.nl
06 – 14 71 50 51

Contactgegevens


Adres

Charlotte van Pallandtlaan 18
2272 TR Voorburg

Telefoon

070 – 300 06 84

E-mail

lobke.westra@kbenp.nl

E-mail

sven.blom@kbenp.nl

E-mail

annelot.nijkamp@kbenp.nl