De ervaring van

Tom Dullaart

Even voorstellen…

Mijn naam is Tom Dullaart. Ik ben 22 jaar oud en ben op 1 maart 2024 gestart als trainee Vernieuw De Overheid. Ik ben binnen KBenP Digitale Overheid begonnen als afstudeer stagiair om mijn ICT opleiding af te kunnen ronden bij de Haagse Hogeschool. Binnen die stage heb ik gewerkt aan een opdracht voor de gemeente Hilversum waarbij ik een onderzoek deed naar mogelijkheden voor de inzet van generatieve AI voor het achteraf bewerken van bestuurlijke stukken. De gemeente Hilversum was hierbij de voornaamste belanghebbende partij, maar het onderzoek is gaandeweg ook uitgebreid zodat er meer gemeenten bij betrokken konden worden. Hierdoor heb ik met die gemeenten veel samengewerkt en dat beviel mij erg goed.

Waarom heb je gekozen voor Vernieuw De Overheid?

Tijdens mijn opdracht merkte ik dat KBenP goed beviel en dat ik er graag op de langere termijn wilde blijven werken. Dit door de zelfstandige bedrijfscultuur en het prettige en behulpzame team van KBenP Digitale Overheid. Ook was ik erg tevreden over mijn stage opdracht en wilde ik graag in een vergelijkbare richting door ontwikkelen. Daarom heb ik gekozen voor het volgen van het traineeship dat mij erop voorbereidt om op een later punt functioneel beheerder of adviseur te worden. Zo kan ik overheidsorganisaties helpen met het nemen van de juiste stappen om te vernieuwen en te werken naar een digitale toekomst.

Traineeship

Het traineeship biedt veel gelegenheid om te leren dankzij de kennissessies en opleidingsdagen die georganiseerd worden. Vanuit KBenP Digitale Overheid is er expertise beschikbaar die je helpt om snel en effectief zelf aan de slag te kunnen. Bovendien is het altijd mogelijk om vragen aan anderen binnen het team te stellen en sta je er dus nooit alleen voor. Er wordt nauw samengewerkt en iedereen is bereid om hun kennis te delen en je op weg te helpen met je opdracht.

 

Ontwikkeling

Als trainee bij KBenP Vernieuw De Overheid, wordt je direct in de praktijk losgelaten. Er wordt door ervaren professionals begeleiding geboden en je kan bij hen altijd terecht met vragen. Ook zijn er andere trainee’s in dienst die vanuit hun eigen opdrachten mee kunnen denken. Samen met hen ontwikkel je tot een ervaren functioneel beheerder of adviseur. Bovendien kijk je als trainee met een frisse blik die binnen overheidsorganisaties een mooi voordeel op kan leveren.

Ook trainee worden bij Vernieuw De Overheid? Neem dan contact op!

Lobke Westra
Senior adviseur
06 28 24 44 23
lobke.westra@kbenp.nl

Sven Blom
Senior adviseur
06 43 36 34 21
sven.blom@kbenp.nl