De ervaring van

Thomas Hees

Even voorstellen…

Mijn naam is Thomas van Hees en ik ben 24 jaar oud. Sinds maart 2024 ben ik een trainee Vernieuw de Overheid. Nadat ik in het najaar van 2023 mijn bachelor European Studies heb behaald, besloot ik om te beginnen met het traineeship Vernieuw de Overheid.

 

Waarom heb je gekozen voor Vernieuw De Overheid?

Als kleine jongen was ik al snel gefascineerd toen de PC voor het eerst in de woonkamer verscheen. Door de jaren heen, werd ik al snel erg vaardig met computers. Tijdens mijn studie zijn mijn interesses voor het publieke domein gewekt. Ik wist al snel dat ik mijn steentje wilde bijdragen aan het verbeteren van de overheid. KBenP bood mij daarom de mogelijkheid om deze twee speerpunten te combineren. Hierdoor kan ik zowel mijn technische als analytische vaardigheden gebruiken om de samenleving te verbeteren.

Traineeship

Met het traineeship specialiseer je je op het gebied van informatiemanagement in de overheid. Tijdens de opleidingsdagen op vrijdag word je klaargestoomd tot volwaardige informatiemanagementprofessionals. In combinatie met het netwerk van behulpzame adviseurs en medetrainees, die altijd voor je klaar staan, vormen de opleidingsdagen het ideale startblok voor je persoonlijke ontwikkeling.

 

Ontwikkeling

In de korte tijd dat ik ben begonnen merk ik dat ik aan het groeien ben als professional. Het traineeship geeft mij de kans om veel te leren over informatiemanagement, maar ook om te ontdekkenĀ  waarin ik precies wil verbeteren en wat voor uitdagingen binnen dit vakgebied mij het meest aanspreken.

Ook trainee worden bij Vernieuw De Overheid? Neem dan contact op!

Lobke Westra
Senior adviseur
06 28 24 44 23
lobke.westra@kbenp.nl

Sven Blom
Senior adviseur
06 43 36 34 21
sven.blom@kbenp.nl